23 Aralık 2012 Pazar

Teknik Servisin Adı ISBIM

Bilgisayar teknik servisi ve tamiri iştigal konusunda uzman ekibimizle donanım, işletim sistemleri, çevre birimleri sorunlarınıza profesyonel teknik destek sunuyoruz. Dilerseniz yerinize gelerek bakım onarım işlemlerinizi hallediyoruz. 

Dilerseniz servisimize bizzat bozuk bilgisayarlarınızı getiriniz onarımını yaparız. Kurulduğumuz günden bugüne bilgisayar teknik servis, tamir ve onarımının yanı sıra web tasarım, grafik tasarım, arama motoru optimizasyonu, güvenlik sistemleri ve network alanlarında da hizmet vermekteyiz. Bilgisayar servisi esnasında verilerinizin güvenliğini ve mahremiyetini garanti ediyoruz. İstisnai durumlarda bilgisayar teknik servis ücreti belirlenen fiyatın üzerine çıkarsa, telefonla arayıp durumu bildirip onayınıza sunuyoruz. Onay vermeniz durumunda bilgisayar teknik servis işlemleri devam ediyor. Web tasarım.

Sorunlarınıza kalıcı veya uzun vadeli çözümler üretiyoruz. Profesyonel desteğin avantajlarından faydalanmak için bizi arayın. Günümüzde tüm firmalar, şirketler ve kurumlar bilgisayar ve internet ile sürekli entegre olarak çalışarak ticari kayıtlarını, alış ve satış işlemlerini ve faaliyetlerini bilgisayar ortamında gerçekleştirip, zaman kazanımı, pratik ve hızlılık, azami eleman masrafları gibi hususlarda avantaj sağlamaktadır. Fakat bazen işler yolunda gitmeyerek bilgisayar ve yazılım sistemleriniz sorun ve problem yaşatabilmektedir. Firma ve şirketler sürekli olarak bilgisayar ağırlıkla çalıştıklarından zamanla bünyelerinde bulunan bilgisayarlar sorun, arıza ve problem yaşatabilmektedir. 

Bu gibi durumlarda alanında uzman ve profesyonel kadromuz bakım, onarım ve teknik servis gerektiren bilgisayarlarınıza hızlı ve etkili bir şekilde müdahale eder, firmanızın ve şirketinizin mağdur olmasını engelleyerek ve ticari faaliyetlerinize hiçbir aksaklık ve sorun yaşamadan devam etmenizi sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder