12 Ekim 2012 Cuma

Bilek Güreşi Şampiyonları Bayburtta


- 15 Eylül’de Brezilya’da 34. düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’na Türk Milli takımı adına katılarak Dünya 2.’si olan Tuncay Başaran ve Dünya 3.’sü olan İsmail Türker Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’ı makamında ziyaret etti.
BAYBURT’UN BİLEĞİ VE YÜREĞİ SAĞLAMDIR
Başaran Bilek Güreşi Spor Kulübü Başkanı Ünal Çelik ile birlikte ziyarete gelen milli sporcuları tebrik eden Belediye Başkanı Polat, Bayburt’un bileğinin ve yüreğinin sağlam olduğunu vurgulayarak, kulüp başkanı Çelik’ten yeni sporcuların yetiştirilmesini istedi.

Brezilya’da düzenlenen Dünya şampiyonasında Bayburt’tan katılan 5 sporcunun Türkiye’yi başarıyla temsil ettiğini belirten kulüp başkanı Çelik, Belediye Başkanı Polat’a katkılarından ötürü teşekkür etti.
9 - 11 Kasım tarihleri arasında Polonya’da düzenlenecek olan Dünya Profesyonel Bilek Güreşi Şampiyonası’na Türkiye’den 4 sporcu ile birlikte Tuncay Başaran’ın da katılarak ülkemizi temsil edeceğini ifade eden Başaran Bilek Güreşi Spor Kulübü Başkanı Çelik, kulüp olarak Bayburt’ta bilek güreşi sporcularının gelişmesi için gayret sarf ettiklerini dile getirdi.
BAŞARI, ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ
Bir süre milli sporcularla sohbet eden Belediye Başkanı Polat, başarılarından ötürü bir kez daha sporcuları tebrik ederek onları altınla ödüllendirdi. Kulüp başkanı Çelik’e de gayretlerinden ötürü Bayburt taşından yapılmış Saat Kulesi maketi hediye etti.
Kaynak: DHA
İhlas Haber Ajansı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder