24 Temmuz 2013 Çarşamba

"Bayburt Altın Çağını Yaşıyor !"

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, AA muhabirine yaptığı açıklamada: “ Bayburt’a yaklaşık 500 milyon lira kadar yatırım yapıldı. 3 yıl önce yapımına başlanan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi 2 ay içinde hazır olacaktır. “ dedi.

Bayburt'a yeni bir imam hatip lisesi ve rehberlik araştırma merkezi de kazandıracaklarını ifade eden Özbek, "750 kişilik üniversite yurdumuz yapılmaya başladı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Engelsiz Yaşam Merkezi devam ediyor. Demirözü Barajı'nın sulama sistemi yapımı sürüyor. Ayrıca Akşar, Konursu ve Çayırözü göletlerinin ihalesi Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapıldı. Hiç sulaması olmayan 5 köyümüzün sulaması yine DSİ tarafından kapalı sulama sistemiyle yapılması için çalışma yapılıyor ki bu yatırım yaklaşık 20 trilyonluk bir yatırım" dedi.

Özbek, Bayburt'a hizmet etmek için durmadan çalıştığını kaydederek, şöyle konuştu:


"Bayburt gerçekten son yıllarda altın çağını yaşıyor. Elimizden geldiğince Bayburt'a hizmet etmeye devam ediyoruz, etmeyede devam edeceğiz. Bundan hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Farklı bir ile şu yapılıyor da Bayburt'a yapılmıyor. Ne deniliyorsa onu lütfen bize iletsinler. Gümüşhane'ye, Samsun'a Zonguldak'a, Ardahan'a, Diyarbakır'a, Gaziantep'e, Burdur'a ne yapılıyorsa Bayburt'umuza da o yapılıyor. Yani Recep Tayyip Erdoğan bizim liderimiz olduğu müddetçe kesinlikle elini kesinlikle Bayburt'tan çekmeyecektir, Bayburt'a hizmetler devam edecektir"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder