23 Temmuz 2013 Salı

Bayburt'a Havuzlu Kavşak Geliyor


Bayburt'un güzelleşmesi ve gelişmesi adına her geçen gün yeni ve farklı projelere imza atan Bayburt Belediyesi, bu projelere havuzlu kavşak çalışmasını da ekledi.

Şehirde trafiğin yoğun olduğu bölgelerden biri olan Dörtyol Kavşağı’na Bayburt Belediyesi tarafından süs havuzu ile birlikte yeşil alan, oturma birimi, yürüyüş yolu ve çiçeklik yapılacak. Dekoratif bir şekilde yapılacak olan süs havuzu aydınlatmasıyla birlikte Bayburt’a ayrı bir güzellik katması bekleniyor. 

Bayburt’ta ilk defa yapılacak olan havuzlu kavşak, Yaklaşık 80 metrekare alan üzerine kurulacak. Dekoratif şekilde tasarlanan süs havuzunun etrafında yer alacak yeşil alan üzerine ise ağaç ve çiçek dikilecek. Vatandaşlarımızın yakından istifade etmelerini sağlamak amacıyla havuzlu kavşak çevresinde oturma bankları da yer alacak.

Bayburt Halkı, Her Şeyin En Güzeline Layık

Geçtiğimiz günlerde hafriyat çalışmalarının yapılmasının ardından inşaat çalışmalarının başladığı Dörtyol kavşağında, çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, görsel zenginliği artırmayı amaçlayan bu eserlerin Bayburt’a ayrı bir güzellik katacağını ve modern görüntü kazandıracağını söyledi. Amaçlarının Bayburt’un hak ettiği değere kavuşmasını sağlamak olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Polat, “Bayburt halkı her şeyin en güzeline layık” ifadelerini kullanarak, Bayburt’un gelişmesi ve güzelleşmesi adına yeni ve farklı projelere imza atacaklarını belirtti.


kaynak: http://www.bayburtmanset.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder