8 Aralık 2012 Cumartesi

Bayburt'ta Öğrenciye Destek


Bayburt'ta ilk ve orta dereceli okullar arasında düzenlenen SGK konulu şiir resim ve kompozisyon yarışmasında derece alan öğrenciler düzenlenen törenle ödüllendirildi. Bayburt haberleri.

Yüzbaşı Şehit Agah İlkokulu'nda gerçekleştirilen ödül törenine Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, SGK İl Müdürü Bilal Başer, Milli Eğitim Şube Müdürü Altan Kalkın, SGK İl Müdür Yardımcısı Şamil Kurt, Yüzbaşı Şehit Agah İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Ömer Faruk Durukan, Müdür yardımcısı Celil Kahveci, Bayburt Eski Belediye Başkanı Bekir Çetin, veli ve öğrenciler katıldı.


Törende konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan "Hepimiz şuanda buralarda öğrenciyiz, ama daha sonra iş hayatının içerisine gireceğiz. Bayburt haberleri, Belli çalışma sürecinden sonra emekli olacağız. Hayatımızın tamamını kapsayan süre içerisindeki sağlık sürecinde sigortalık durumu ve bu sigortalık durumunun, toplum kalitesinin artırılmasında sigortanın önemi karşımıza çıkmaktadır" dedi.

Konuşmanın ardından söz alan, SGK İl Müdürü Bilal Başer hafta kapsamında çeşitli etkinlikler yapıldığını belirterek, "Sosyal Güvenlik genel olarak toplumun bütün bireylerini hiç bir ayrım ve ayrıcalık gözetmeksizin hem ekonomik hem de sosyal bakımdan bu günlerinin ve yarınlarının güvence altına alınmasını amaçlamaktadır" dedi.

Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilgili İlkokul öğrencileri arası Resim, Ortaokul

Öğrencileri arası Şiir ve Ortaöğretim Öğrencileri arası Kompozisyon dallarındaki yarışmalarına katılan aşağıda ismi ve okulu belirtilen öğrenciler hediyelerini Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan ve SGK İl Müdürü Bilal Başer' den aldılar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder