9 Ocak 2013 Çarşamba

Halk Ve Polis Bir Arada


Vatandaş ile polis arasındaki karşılıklı güven ve hoşgörü ortamının artırılması amacı ile bir dizi çalışma düzenleyen Bayburt Emniyet Müdürlüğü, bu çalışma çerçevesinde Emniyet Müdürü Celal Aydoğan ile Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Halk ile polis arasındaki karşılıklı güveni devam ettireceklerini ifade eden Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, "Hali hazırda var olan huzur ve güveni daha ileri götürme çabası içerisinde olacağız. Ayrıca vatandaşımızın ayağına giderek onlarla sohbet edeceğiz. Onların düşünce ve önerilerini alacağız. Bunlar Bayburt'un iyiliği ve güzelliği için olacaktır" dedi.

Bayburtlular'ın şahsına ve Emniyet Teşkilatına güvenmelerini isteyen Aydoğan, "Bizlere yardımcı olsunlar, bizler onlara bir telefon kadar yakınız. Bayburt basını olarak, kamu görevi yaptığınızı biliyor ve her türlü paylaşımı kanunlar neticesinde sizlere ulaştıracağımızı belirtiyorum. Sizler de Bayburt'ta olan eksiklikleri belirleyerek bizlerle paylaşırsanız, daha iyi ve güzel bir Bayburt'u inşa etmiş oluruz" diye konuştu.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bayburt basını olarak gereken her türlü hassasiyete sahip bir haber anlayışı ile halkımızın haber alma hakkına özgürce hizmet etmeye çalışan arkadaşlarımızla bu görevi devam ettiriyoruz. Bayburt basını her zaman doğru ve hızlı bir şekilde var olan haberleri okuyucu kitlesine ulaştırırken kamu kurumlarının yardımları ile bu görevi en iyi şekilde yerine getiriyor" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder