14 Ekim 2012 Pazar

Bayburt Yolları Yenileniyor


Gece geç saatlere kadar devam eden asfalt çalışmasını yerinde takip eden Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, “Değişen, güzelleşen ve gelişen Bayburt için adım adım ilerliyoruz”dedi. 

Yılsonuna kadar Bayburt’ta asfaltlanmamış yol kalmaması için yoğun bir çalışma temposuna giren Bayburt Belediyesi, gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

Dün akşamüzeri başlayan ve gece geç saatlere kadar devam eden asfalt çalışmasında yaklaşık 4 Bin ton asfalt yolla buluştu.

Dörtyol Kavşağı’ndan başlamak suretiyle Akşemsettin Caddesi üzerinde gerçekleşen asfalt Çalışması Bayburt Üniversitesi’ne kadar devam etti. Bilindiği üzere birkaç ay önce yapımı tamamlanan Rabia Kadıoğlu Parkı’ıyla eşzamanlı olarak Erzurum Köprüsü’nden Bayburt Üniversitesi’ne kadar asfalt çalışması yapılmıştı. Dün gece de gerçekleşen çalışmayla birlikte Akşamsettin Caddesi’nin asfalt çalışması tamamlanmış oldu.

Vatandaşların ve üniversite öğrencilerinin yoğun olarak kullandığı cadde üzerindeki çalışmalar asfaltlama ile sınırlı kalmadı. Dede Korkut Kavşağı’nın yeniden düzenlenmesi ve Rabia Kadıoğlu Parkı ile birlikte Akşemsettin Caddesi, modern bir görüntüye kavuşturulmuş oldu.

Bayburt İnşaat Koordinatörü Hikmet Şentürk, Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kondolot, Fen İşleri Müdürü Burak Görgülü ve Zabıta Müdürü Cavit Türk ile birlikte gece geç saatlere kadar çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, “Değişen, güzelleşen ve gelişen Bayburt için adım adım ilerliyoruz”dedi.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Polat, “Asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce ifade ettiğimiz gibi şehri güzelleştirmeye standardı yükseltmeye gayret edeceğimizi beyan etmiştik. Şu anda da Bayburt İnşaat’ın Tedaş Kavşağı üstgeçit ve Kışla Kavşağı dal-çık çerçevesinde servis yolu olarak planlanan bu yolun çalışması yapılıyor. Bu konuda başta Bayburt İnşaat olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz bu şehrin taşına, toprağına, insanına, ağacına hizmet etmeye söz verdik. Bu hizmetimiz devam ediyor, bu senenin sonuna kadar rabbim eğer bir ay, bir buçuk ay bize müsaade ederse asfalt olmamış yer bırakmayacağız. Hem Bayburt İnşaat’tan hem İl Özel İdaresi’ne parasını vermek suretiyle aldığımız asfalt hem de başka kurumlardan aldığımız asfaltlarla Bayburt’ta asfaltsız yer bırakmamaya söz verdik ve bu sözümüzde inşallah duracağız”diye konuştu.

Bayburt İnşat Koordinatörü Hikmet Şentürk ise şunları dile getirdi: Şu ana kadar birçok asfalt çalışması yaptık ama bu asfalt dökülürken hiçbir zaman bu kadar mutlu olmadık. Bunun sebebi bizim memleketimiz olmasıdır. Memleketimiz için her zaman varız ve varolacaz. Hizmete devam edeceğiz. Emeği geçen herkese başta patronumuz Abdurrahman Şentürk Bey’e, büyüklerimize teşekkür ediyoruz, saygılar sunuyoruz, hayırlı 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder