20 Ekim 2012 Cumartesi

Bayburt İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı


2012 Yılı dördüncü dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Bayburt Valisi Hasan İpek’in Başkanlığında İl Özel İdare Toplantı salonunda yapıldı. 

Toplantıya, Vali Hasan İpek, Belediye Başkan Vekili Müyesser Ağın, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökhan Budak, Vali Yardımcısı Ali Gökay, Aydıntepe Kaymakamı Ahmet İhsan Çiğil, Demirözü Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, DSİ XXII. Bölge Müdürü Yardımcısı Mustafa Altunok, Karayolları X. Bölge Müdürü A. Hulki Tuncer, İller Bankası A.Ş.Trabzon Şehircilik Müdürü Şükrü Aslan, Orman Bölge Müdürü Celal Pir, Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Üngan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan, Belde Belediye Başkanları ve kurum amirleri katıldı.


Açılış Konuşmasını yapan Vali Hasan İpek, “2012 yılı IV. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısına hoş geldiniz. Aramıza katılan arkadaşlara yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Kurumları yatırımları konusunda sırayla dinleyeceğiz bu toplantının ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Daha sonra Vali Yardımcısı Ali Gökay tarafından, 2012 yılı IV. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısında gündem maddelerinin okunmasının ardından, III. Dönemin İl Koordinasyon Kurulu toplantısının değerlendirilmesi yapıldı.

İl Koordinasyon Kurulu 2012 yılı IV. dönem toplantısında Yatırımcı Bölge ve İl Kuruluşlarının temsilcileri, Kamu kurum ve kuruluş temsilcileri 2012 yılı yatırım proje bilgileri hakkında bilgi sunduktan sonra, Gelecek yıla ait il yatırım tekliflerine esas olacak araştırma ve envanter çalışmalarının hakkında bilgi verildi.

Toplantının kapanış konuşmasını yapan Vali Hasan İpek,”Güzel ve faydalı bir toplantı oldu. Ben tüm katılımcılara tekrar teşekkür ediyorum, 2013 yılındaki İl Koordinasyon Kurulunun I. Toplantısında tekrar görüşmek dileğiyle hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder