20 Ekim 2012 Cumartesi

Vali Hasan İpek'i Makamında Ziyaret Ettiler


Bölgesel Amatör lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren, ilk hafta istediği sonuçları alamayıp, 11 yeni transferi ile son iki haftada 6 puan toplayan Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hikmet Şentürk ve yönetim kurulu üyeleri Vali Hasan İpek'i makamında ziyaret ettiler.

Kulüp başkan yardımcısı Ziyeddin Babacan ve Kulüp muhasibi Hakan Kobal ile birlikte Vali Hasan İpek'i makamında ziyaret ederek üzerinde Hasan İpek yazan 69 numaralı forma hediye eden Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk; ' 2012-2013 BAL ligi yeni sezonuna iddialı bir şekilde başlayan takımımızın ilk iki haftada almış olduğu kötü sonuç nedeniyle takıma takviye olarak Süper lig ve PTT 1. Lig tecrübeleri bulunan 11 yeni futbolcu transfer ettik.
Son iki haftada biri deplasman olmak üzere 6 puan toplayarak şampiyonluğun en güçlü takımları arasına girdik. Bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Hasan İpek'e katkılarından dolayı Kulüp yönetimi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz." Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hasan İpek "Futbol milli takımımız son maçlarında sadece 3 puan alarak, Avrupa kupalarına katılma sansını zora soktu. Önümüzdeki maçlarda ancak mucizeler sonucunda Milli takımımız Avrupa kupalarına katılabilir.

Ülke olarak çok üzgünüz, bu üzüntümüzü Bölgesel Amatör Ligde İlimizi temsil eden ve sezona kötü başlayıp son haftalardaki yükselişi ile şampiyonluğunun en büyük adayı olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübünün şampiyonluğu ile bir nebze olsun bu üzüntümüzün sevince dönüşmesini temenni ediyorum."diyerek başarı dileklerinde bulundu. - Bayburt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder