10 Aralık 2012 Pazartesi

Bahçelievler'de Karakola Silahlı Saldırı


Bahçelievler ilçesi Yenibosna Semti'nde bulunan 75. yıl polis karakoluna yasadışı DHKPC üyesi kişilerce saldırı düzenlendi.Bahçelievler'de karakola silahlı saldırıda bulunan teröristlerden biri yaralı olarak ele geçirildi.Yenibosna'da terörist saldırıyı düzenleyen teröristlerden birinin kadın olduğu ve karakola baskın yapan kadın teröristin yakalandığı bilgisi paylaşıldı.

BAHÇELİEVLER'DEKİ Yenibosna 75. Yıl Polis Karakolu'na önceki gece silahlı saldırıda bulunan iki kişi, el bombası atarak kaçmaya çalıştı. Teröristlerden kadın olan Nebiha Aracı yaralı olarak ele geçirildi. Saldırının sebebinin ise Yürüyüş Dergisi satan 17 yaşındaki F. G.'nin Yenibosna Karakolu'nda görevli bir polis tarafından vurulması olduğu iddia edildi. Yenibosna haberleri.

KALAŞNİKOF marka tüfekle yaralı olarak yakalanan kadın terörist Nebiha Aracı'nın eylem için Yunanistan'daki bir kampta eğitim aldığı, sonra Türkiye'ye giriş yaptığı öğrenildi. Saldırının ardından kaçan diğer teröristin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Kaynak:
http://www.yenibosna.web.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder